De Geneeskunst van Aanraking - Ontdek Tuina voor Totale Welzijn

Verken de helende wereld van Tuina bij Hua Tuo Medisch Centrum, een schatkamer van traditionele Chinese geneeskundige praktijken. Deze oude massagetechniek, diep geworteld in de rijke tradities van het Oosten, biedt een unieke benadering voor het bevorderen van gezondheid en welzijn. Bent u klaar om de subtiele kracht van Tuina te ontdekken, een methode die zowel lichamelijke als emotionele balans herstelt?

Bij Hua Tuo Medisch Centrum wordt deze kunstvorm met respect en deskundigheid beoefend, waarbij we putten uit eeuwenoude kennis en technieken. In onze serene omgeving, waar traditionele wijsheid en moderne gezondheidszorg elkaar ontmoeten, nodigen we u uit om de diepgaande effecten van Tuina te ervaren. Deze behandeling, gericht op het stimuleren van het lichaam's natuurlijke genezingsprocessen, biedt een pad naar harmonie en welzijn voor zowel lichaam als geest.

Wat zijn de voordelen van Tuina?

Bloedcirculatie

Tuina-massage verbetert actief de bloedcirculatie, waardoor zuurstof en essentiële voedingsstoffen effectiever door het lichaam worden getransporteerd. Dit proces ondersteunt hartgezondheid en vermindert het risico op vasculaire aandoeningen.

Spijsvertering verbetering

Door middel van specifieke Tuina-technieken worden de spijsverteringsfuncties gestimuleerd, wat bijdraagt aan een efficiëntere verwerking en absorptie van voedsel. Dit helpt bij het verlichten van maagklachten en bevordert een gezonde darmwerking.

Immuunsysteem verbetering

Tuina-massage kan het immuunsysteem versterken door de lichaamseigen verdedigingsmechanismen te stimuleren. Dit resulteert in een betere weerstand tegen infecties en ziekten, terwijl het ook bijdraagt aan een sneller herstel.

Eerste afspraak

Label met 60 euro.

Bij uw eerste afspraak bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum, bestaande uit een consult en behandeling voor €60, bespreekt Dr. Xue Cao uw gezondheidsgeschiedenis en behoeften. Deze sessie duurt ongeveer één uur en legt de basis voor uw persoonlijke behandelplan, gericht op holistisch herstel en welzijn.

Tarief behandelingen

Label met 50 euro.

Alle behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum worden aangeboden tegen een vast tarief van €50 per sessie, die elk een uur duren. Dit uniforme tarief verzekert duidelijkheid en stelt patiënten in staat zich te focussen op hun genezing, met behandelingen gericht op holistisch herstel en welzijn.

Verzekering

Behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum kunnen onder 'alternatieve geneeswijzen' vallen, dankzij onze aansluiting bij beroepsvereniging Zhong. Met een aanvullende verzekering kunt u deze kosten deels of volledig vergoed krijgen, afhankelijk van uw verzekeraar. Controleer uw polisvoorwaarden voor specifieke vergoedingsmogelijkheden.

Label voor met logo Zhong.

Jouw weg naar welzijn begint vandaag!

Neem contact