Stralende Vitaliteit - Schoonheidstherapie voor een Natuurlijke Verjonging en Glans

Stap binnen in de wereld van verjonging bij Hua Tuo Medisch Centrum, waar de geheimen van schoonheidstherapie volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) op u wachten. Deze verfijnde behandelwijze, die haar wortels heeft in de eeuwenoude tradities van het Oosten, biedt een holistische benadering voor het bevorderen van zowel innerlijke gezondheid als uiterlijke schoonheid. Bent u klaar om de transformerende kracht van TCM schoonheidstherapie te ontdekken, waarbij de balans tussen lichaam en geest wordt hersteld en uw natuurlijke schoonheid van binnenuit wordt gevoed?

Bij Hua Tuo Medisch Centrum hanteren we deze eeuwenoude praktijken met zorg en professionaliteit, gebaseerd op een diepgaand begrip van de onderlinge verbondenheid van lichaam, geest, en welzijn. In onze rustgevende omgeving, waar oude wijsheid en hedendaagse gezondheidszorg samenkomen, nodigen we u uit om de verjongende effecten van onze schoonheidstherapieën, waaronder acupunctuur, kruidenbehandelingen, en gezichtsmassages met voedingsadvies, te ervaren. Deze behandelingen zijn gericht op het verfijnen van uw uiterlijk en het revitaliseren van uw gezondheid, en openen de deur naar een staat van volledige harmonie en stralende schoonheid.

Wat zijn de voordelen van Schoonheidstherapie?

Huidgezondheid

TCM-schoonheidstherapieën zoals acupunctuur, kruidenmaskers, en gua sha verbeteren de huidgezondheid door de circulatie te bevorderen, ontstekingen te verminderen, en de productie van collageen te stimuleren. Dit resulteert in een heldere, stralende huid en kan helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering.

Balans en Welzijn

Schoonheidstherapie binnen TCM richt zich op het herstellen van de balans tussen Yin en Yang in het lichaam, wat essentieel wordt geacht voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Door het herstellen van deze balans wordt niet alleen de uiterlijke schoonheid bevorderd, maar ook het algehele welzijn.

Detoxificatie

Veel TCM-schoonheidstherapieën ondersteunen het lichaam bij het verwijderen van toxines. Dit kan door middel van kruidenbehandelingen, cupping, of specifieke massage technieken die de lymfedrainage verbeteren. Een effectieve detoxificatie bevordert een gezonde huid, vermindert zwelling en donkere kringen onder de ogen.

Eerste afspraak

Label met 60 euro.

Bij uw eerste afspraak bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum, bestaande uit een consult en behandeling voor €60, bespreekt Dr. Xue Cao uw gezondheidsgeschiedenis en behoeften. Deze sessie duurt ongeveer één uur en legt de basis voor uw persoonlijke behandelplan, gericht op holistisch herstel en welzijn.

Tarief behandelingen

Label met 50 euro.

Alle behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum worden aangeboden tegen een vast tarief van €50 per sessie, die elk een uur duren. Dit uniforme tarief verzekert duidelijkheid en stelt patiënten in staat zich te focussen op hun genezing, met behandelingen gericht op holistisch herstel en welzijn.

Verzekering

Behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum kunnen onder 'alternatieve geneeswijzen' vallen, dankzij onze aansluiting bij beroepsvereniging Zhong. Met een aanvullende verzekering kunt u deze kosten deels of volledig vergoed krijgen, afhankelijk van uw verzekeraar. Controleer uw polisvoorwaarden voor specifieke vergoedingsmogelijkheden.

Label voor met logo Zhong.

Jouw weg naar welzijn begint vandaag!

Neem contact