Eeuwenoude Schoonheid - Beleef de Verjongende Kracht van Gua Sha

Stap binnen in een wereld van natuurlijke schoonheid en welzijn bij Hua Tuo Medisch Centrum, waar de traditionele helende praktijk van Gua Sha op u wacht. Deze eeuwenoude techniek, geworteld in de rijke tradities van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), is een bewezen methode om zowel welzijn te bevorderen als schoonheid van binnenuit te onthullen. Klaar om de transformerende werking van Gua Sha te ontdekken, die verlichting biedt van alledaagse spanningen en uw huid doet opleven?

Bij Hua Tuo Medisch Centrum wordt deze beproefde methode zorgvuldig toegepast door experts, die diep inzicht hebben in de harmonieuze verbinding tussen lichaam en geest. In onze vredige ruimte, waar oude wijsheid en moderne zorg hand in hand gaan, wordt u uitgenodigd om de diepgaande voordelen van Gua Sha te ervaren. Onze behandelingen, gericht op het revitaliseren van uw gezondheid en het verfijnen van uw schoonheid, leiden tot een vernieuwde energie en een verjongde uitstraling.

Wat zijn de voordelen van Gua Sha?

Huidgezondheid

Door de toepassing van gua sha wordt de elasticiteit van de huid verbeterd, worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Dit resulteert in een heldere, stralende teint en een jeugdiger uitziende huid.

Immuunsysteem verbetering

Gua sha verbetert de lymfatische drainage, waardoor het lichaam geholpen wordt bij het verwijderen van toxines. Dit vermindert ontstekingsreacties en stimuleert het immuunsysteem, waardoor het lichaam versterkt wordt in zijn vermogen om infecties en ziekten af te weren.

Bloedcirculatie

Gua sha stimuleert significant de microcirculatie binnen het behandelde gebied, waardoor de bloedstroom toeneemt. Dit proces helpt ontstekingen te verminderen, genezing te bevorderen, en spierspanning en pijn effectief te verlichten, wat cruciaal is voor herstel.

Eerste afspraak

Label met 60 euro.

Bij uw eerste afspraak bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum, bestaande uit een consult en behandeling voor €60, bespreekt Dr. Xue Cao uw gezondheidsgeschiedenis en behoeften. Deze sessie duurt ongeveer één uur en legt de basis voor uw persoonlijke behandelplan, gericht op holistisch herstel en welzijn.

Tarief behandelingen

Label met 50 euro.

Alle behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum worden aangeboden tegen een vast tarief van €50 per sessie, die elk een uur duren. Dit uniforme tarief verzekert duidelijkheid en stelt patiënten in staat zich te focussen op hun genezing, met behandelingen gericht op holistisch herstel en welzijn.

Verzekering

Behandelingen bij het Hua Tuo Traditioneel Chinees Medisch Centrum kunnen onder 'alternatieve geneeswijzen' vallen, dankzij onze aansluiting bij beroepsvereniging Zhong. Met een aanvullende verzekering kunt u deze kosten deels of volledig vergoed krijgen, afhankelijk van uw verzekeraar. Controleer uw polisvoorwaarden voor specifieke vergoedingsmogelijkheden.

Label voor met logo Zhong.

Jouw weg naar welzijn begint vandaag!

Neem contact